Karrieresparring

“Hvorfor kalder du det ikke bare coaching? Det er vel det, det er?”

Dét spørgsmål møder jeg tit.
Og må altid svare: ”Ja – det er vel det, det er... Men... ” For jeg er lidt af en sprognørd – og for mig er selve ordet ”coaching” blevet slidt, trist og udvandet. Og dén betegnelse har jeg ikke lyst til at hæfte på mig selv – eller mit produkt.
 
Så jeg har valgt at være en ligeværdig, udfordrende sparringspartner, som ikke gi’r dig ret – men lytter, stiller provokerende spørgsmål, der sætter gang i refleksion hos dig – og gi’r dig hjemmeopgaver, så du ikke ”bare” ændre dine tankemønstre, men også dine handlinger.
 
For først når du gør noget andet end det du plejer at gøre, sker der noget andet.
 
”Nothing happens untill something moves”
A. Einstein.

Kreativ karrieresparring

  • Hvis du har en karriere
    – men er udfordret i den...
  • Hvis du ikke har én – endnu...
  • Hvis du er mæt af dén du har
    – og gerne vil ha’ en anden...
  • Hvis du gerne vil starte for dig selv...
Min metode er systemisk og narrativ, min tilgang er anerkendende – og jeg har mere end 250 timers erfaring i sparring - med særligt fokus på kunstnere, iværksættere, ledige og ledere.
 
De er selvfølgelig alle sammen forskellige - med forskellige mål, styrker og udfordringer, men fælles for dem alle er: Ønsket om et arbejdsliv, hvor de gør mest af det, de allerhelst vil!
 
Kender du det, at hvis man oplever noget, også har man bare lyst til at alle skal prøve det? Jeg vil anbefale Dorthe til alle, og især jer der har et vigtig møde eller forhandling i vente, for jeg kan godt fortælle jer, jeg tog dem med storm, og fik alt hvad jeg pegede på den dag!
Jeannette Grønborg Segerstrøm Svendsen, frisør
 
Dorthe Hansen Carlsen  | Tlf.: +45 29 43 35 41