Kunderne siger...

Kender du det, at hvis man oplever noget, også har man bare lyst til at alle skal prøve det? Jeg vil anbefale Dorthe til alle, og især jer der har et vigtig møde eller forhandling i vente, for jeg kan godt fortælle jer, jeg tog dem med storm, og fik alt hvad jeg pegede på den dag!
Jeannette Grønborg Segerstrøm Svendsen, frisør
Jeg har lige haft det privilegium at Dorthe Hansen Carlsen var min personlige kreative jobcoach hos Artlab, igennem et 6 ugers forløb. Hendes tilgang som jobcoach, var en hårfin blanding af at bevare min jordforbindelse, mens hun motiverede mig til at gå mine egne veje, blandet sammen med tips og tricks på en rumlig, glad og nærværende måde. Dorthe får 10 ud af 9 stjerner for at have hevet mod, optimisme, drivkraft og fokusering ud af mig, som jeg ikke anede jeg besad.
Anja Stella Olafsdottir, Billedkunstner
Der går ikke mange minutter inden jeg får konkretiseret mine tanker og følgende afdramatiseret dem. Vendt de negative betragtninger til en positiv sejrshistorie. Jeg går derfra med en "hvad er det værste der kan ske?" og tilllid til, at kan give iværksætteriet alt hvad den kan trække og at usikkerheden er en del af rejsen, motivationen, innovationen. Store mental skridt for den (tidligere) tryghedselskende lønmodtager.
Jette Bæk Møller, Grafisk designer
Flere gange har jeg draget fordel af at bruge Dorthe Hansen Carlsen til sparring i forbindelse med mine foredrag. Det er altid givende og lærerigt, fordi Dorthe er i stand til at se ind til det det væsentlige i det budskab, som jeg ønsker at formidle. Dorthe hjælper mig til at forstå, udvikle og understøtte potentialerne min egen formidlingsstil.
Hun har en særlig fornemmelse af den energi, der bevæger sig mellem tilhører og foredragsholder, og en formidabel evne til at præcisere, hvordan jeg som formidler bedst drager fordel af den, både når det gælder opbygning af foredrag, fremdrift, stemmeføring og kropssprog. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe
Lise Faurschou Hastrup, www.lisef.dk
På vegne af bestyrelsen i IDA Lederforum Midt/Vest, vil jeg gerne sige tusind tak for en fantastisk workshop: "Personlig gennemslagskraft - bank igennem med det du brænder for". Du fik virkelig engageret deltagerne, og jeg er sikker på at du har gjort en positiv forskel i deres liv! Håber at vi kan gentage det næste år
Lise Grevenkop-Castenskiold, Mindfulrich.com
Brug Dorthe til at få personlig feedback på din personlige kommunikation og gøre dine budskaber mere levende. Dorthe har værktøjerne og et personligt drive, der inspirerer og giver dig et kærligt skub til at blive en bedre oplægsholder - uanset om du er erhvervsleder, foredragsholder eller noget helt tredje
Betina Møller Konsulent Væksthus Midtjylland
Stor anbefaling herfra. Dorthe gjorde mig helt klar og skarp før den jobsamtale, der førte til mit drømmejob hos Apport Systems.
Anne Lund, key account manager
Brug den våde og kolde sommer på at blive helt skarp - Dorthe Hansen Carlsen er knagme dygtig!
Janni Kikkenborg Rossel, netværksfacilitator
En workshop, som helt sikkert får dig ud i rampelyset. Jeg kan varmt anbefale Dorthe.
Anita Hummelshøj Mikkelsen, professionel coach

Jeg har løst opgaver for:

Dorthe Hansen Carlsen  | Tlf.: +45 29 43 35 41